Close

Digital Running

Digital Running

Met plezier “beter lopen”.

Hardlopen is: crashen om te landen (shock) , liefst met een zo’n laag mogelijk impact, in een bepaalde snelheid. Gevolgd door  een voorwaartse beweging, graag met een zo hoog mogelijk rendement (efficiëntie), om door te rollen (power). De digitale running coach kijkt mee, legt vast en vergelijkt (symmetrie).

De toekomst van hardlopen wordt steeds meer digitaal. “Veel” hardlopers maken gebruik van smartphones en digitale loopsensoren.

Door het beschikbaar komen van betere en uitgebreide digitale meet mogelijkheden, kunnen we meer loop/meetwaarden vastleggen. Het vergt enige kennis en inzicht om deze hoeveelheid verzamelde hardloop gegevens te analyseren en toe te passen.

Het LafootLoopLab is gespecialiseerd in het vastleggen en analyseren van loopwaardes, met behulp van innovatieve meetapparatuur. In het Looplab worden je  loopbewegingen vastgelegd en besproken. Na analyse gaan wij je volgen tijdens de looptrainingen met behulp van loopsensoren. Je loopprofiel is compleet, verbeter punten kunnen getraind of beoordeeld worden.

Loading...
Loading...