Close

Monitoring

Monitoring

Meten van je loopwaardes en het volgen van je trainingen.

In het Looplab leggen wij  je  loopbewegingen vast en bespreken het met je. Het LafootLoopLab is gespecialiseerd in het vastleggen en analyseren van loopwaardes, met behulp van innovatieve meetapparatuur. Na analyse, kunnen wij je volgen tijdens de looptrainingen met behulp van loopsensoren. Na de analyse is e loopprofiel compleet, verbeter punten kunnen getraind of beoordeeld worden.

De nul meting is een startmoment om te  zien waar je staat en waar je naar toe wilt. We staan stil bij de meetwaardes die zijn gemeten in ons looplab in een loopomgeving waar de omstandigheden zoveel mogelijk constant zijn.  Er wordt gelopen in twee looptempo’s op de loopband.

De Looplabanalyse bestaat uit een drietal meetmomenten die afzonderlijk of gezamenlijk ingezet kunnen worden afhankelijk van je vraag aan ons. 

Stap 1: Loopbandmeting voor het vastleggen en analyseren van de stapkenmerken en de running efficiëntie.

Stap2: Loopbandmeting met behulp van hardloop sensoren om de shock en de meetwaardes van de bewegingen vast te leggen en analyseren. Beoordelen van de symmetrie tussen de loopwaardes.

Stap3: Loopbandmeting met sensoren en sensormetingen buiten voor het vastleggen van loopwaardes en analyse tijdens je trainingen. Beoordelen van invloeden door  jezelf, omgeving en snelheid op je looppatroon, om zo je loopprofiel compleet te maken.

Loading...
Loading...